Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
God jul i hi og heim – Julespesial 2023 med gjester
Loading
/

Julespesial med gjester – God jul i hi og heim

Senk skuldrene og ta med deg Podkasten Villmarksliv på øret, mens du gjør unna de siste forberedelsene til jul. Du får høre juleminner fra en rekke «villmarkinger», du møter hele Norges villmarkskokk, Svein Jæger Hansen og du får høre historien om da Villmarksliv en jul droppet å ta med «God jul i hi og heim» på forsiden av Villmarksliv.

God jul i hi og heim er en hilsen som i alle år har stått på forsiden av desemberutgaven av Villmarksliv. Historien om det året denne hilsenen ble utelatt, får du høre i denne episoden. I denne julespesialen får du også høre de beste juleminnene til en rekke «villmarkinger».

Hør Villmarkslivs julespesial med gjester her:

Juleminner

Blant annet få du høre fra Bengt-Are Barstad, Randulf Valle, Marius Nergård Pettersen, Kjell-Harald Myrseth, Villmarksfamilien, Fotobonden Jostein Hellevik og Maj-Lena Knudsen og hele Norges villmarkskokk, Svein Jæger Hansen, gir deg tips til julemiddagen – og ikke minst tips til en herlig viltmeny.

Nordlys, dompap og juleakevitt

Du får også høre mer om nordlys, dompapen og tips til julegaver i siste liten – og som heller ikke trenger å koste noe. Mats Ulshagen i Vi Menn gir tips til årets beste juleøl og juleakevitt – og programlederne Knut Brevik og Hallvard Lunde trekker frem noen høydepunkter fra bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om fiske.

Takk for at du lytter til Podkasten Villmarksliv.

God jul i hi og heim!

PS! Mangler du en gave i siste liten? Kjøp et gaveabonnement på Villmarksliv!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 437 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *