Bengt-Are Barstad er Årets Villmarking 2023.
Podkasten Villmarksliv
Årets Villmarking 2023 - Bengt-Are Barstad
Loading
/

Bengt-Are Barstad ble «Årets Villmarking 2023»

Han har bodd ute i over 1000 dager. Nå går han for 2000 dager ute i villmarka. Bengt-Are Barstad er «Årets Villmarking 2023».

I februar 2020 la Bengt-Are Barstad ut på en tur som etter planen skulle vare i 1000 dager. I november i fjor nådde han 1000-dagers målet – og satte seg like godt mål om å være ute i tusen dager til. Nå er han kåret til «Årets Villmarking 2023» i regi av Camp Villmark.

Derfor ble han Årets Villmarking

I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet:

«Mange av oss drømmer om å tilbringe mer tid under åpen himmel, men for de fleste av oss blir det kun med drømmen. Heldigvis finnes det noen få mennesker der ute som har motet til å følge sine drømmer, og viljen til å gjennomføre dem. I februar 2020 tok Bengt-Are Barstad spranget og la ut på et eventyr som savner sidestykke. (…) Få, om noen fortjener å bli kalt en ekte villmarking mer enn Bengt-Are Barstad. Gjennom å dele sine opplevelser har han gitt oss magiske øyeblikk fra norsk natur, og inspirert tusenvis av eventyrlystne nordmenn i alle aldre.»

Disse var nominert til Årets Villmarking

Bengt-Are Barstad var en av totalt seks nominerte. De andre nominerte til prisen «Årets Villmarking 2023» var Naturkanal 1 v/Hans Petter Sundal, BUA (Barn-Unge-Aktivitet), Friluftsduoen – Halvor Songe og Henrik Meum, Veronica Skotnes og Helene Myhre Østervold. Men, det var altså Bengt-Are Barstad som trakk det lengste strået i kåringen av «Årets Villmarking 2023».

Kåringen skjer i regi av Camp Villmark, en messe for friluftsinteresserte som hvert år arrangeres på Nova Spectrum i Lillestrøm.

HØR OGSÅ: Utstyrstips til vinterturen – med Bengt-Are Barstad

Lev livet villere!

Bli gjerne med i vår nye Facebook-gruppe for Podkasten Villmarksliv.

Støtte Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Vil du ha et gratis nyhetsbrev fra bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske? Meld deg på her!

Du kan lytte til Podkasten Villmarksliv på:


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 605 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *