Om Podkasten Villmarksliv

— Om Podkasten Villmarksliv

Fordi vi ikke kan få nok av norsk natur, friluftsliv, jakt og fiske.

Hva

Podkasten Villmarksliv var på lufta med første episode 30. august 2019. Fra og med 19. juni 2020 har vi publisert en eller flere episoder i uken. Noen ganger lager vi tema der vi publiserer hver dag, slik vi gjorde med «Norske eventyrere» i påsken 2021 og påsken 2022. 

Når

Hver tirsdag klokken 0600 får du en ny episode av Podkasten Villmarksliv. Ja, hver dag – hele året. Noen ganger får du også en bonusepisode på fredager – eller en annen dag. Du finner Podkasten Villmarksliv overalt der du kan lytte til lyd, som på Podkaster for iPhoneSpotifyGoogle og på mange andre steder. Husk å abonner der du lytter!

Hvem

Podkasten Villmarksliv produseres av bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske. I studio møter du som regel redaktør Knut Brevik. Noen ganger sammen med tidligere redaktør Dag Kjelsaas. Andre ganger med redaksjonssjef i Villmarksliv Hallvard Lunde eller innholdsansvarlig i Alt om Fiske, Peter Nagy. Og veldig ofte har vi utrolig kunnskapsrike og underholdende gjester.

Villmarksliv arrangerer også Norges største naturfotokonkurranse, NM i Naturfoto og gir ut Ladeboken.

Podkast med Jens Kvernmo og Dag Kjelsaas
LEGENDER: Morsomt å være i studio når Jens Kvernmo omsider får møte Villmarksliv-legenden Dag Kjelsaas.
Erling Kagge og Knut Brevik i podkastopptak. De har et bord med mikrofoner mellom seg.
PÅ OPPTAK: Vi tar opp de fleste sendinger i studio, men noen ganger blir det «hjemmebesøk», som her på kontoret til Erling Kagge. Han var en vi snakket med i serien «Norske eventyrere» som ble sendt i påsken 2021.
0 +

Episoder

0 +

Lyttere

0 +

Trivelige gjester

(Visited 285 times, 1 visits today)