Siden den første episoden i august 2019, har Podkasten Villmarksliv utviklet seg til å få en fast, og stadig økende, lytterskare hver uke. Vi har forsøkt å løfte oss på innhold, lydkvalitet og ikke minst med faste sendinger hver uke i snart to år. Vi nærmer oss snart 200 episoder og vi har for lengst passert 600.000 nedlastinger.

Enkel og oversiktlig

Nettsiden er ment et enkelt, samlende og oversiktlig sted for alt podkastinnholdet vårt. Her får du lett oversikt over de aller nyeste episodene, og det er enkelt å finne frem tidligere episoder. Vi har også forsøkt å gjøre det enkelt å spille av uten bruk av app – men kun rett fra en nettside. Vi håper også å kunne dele en og annen nyhet og kanskje litt bakom-historier etter hvert.

Bilde av nettsiden Podkasten Villmarksliv.
PODKASTEN VILLMARKSLIV: Slik ser vår nye nettside ut.

Egen Facebook-gruppe

Vi har også laget vår egen Facebook-gruppe for Podkasten Villmarksliv. Vi håper den bidrar til at det blir lettere for deg som lytter å snakke med oss, med andre lyttere, og for oss å snakke tilbake. Vi har på ingen måte monopol på gode ideer, så innspill og tips til tema og interessante personer vi bør snakke med mottas med åpne armer.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *