Jens Kvernmo og Dag Kjelsaas deler jevnlig sine beste tips til friluftsliv, jakt og fiske i Podkasten Villmarksliv.

Jens Kvermo og Dag Kjelsaas gjester jevnlig Podkasten Villmarksliv for å dele sine beste tips og historier fra villmarka. Villmarkingen Jens Kvernmo er kjent fra blant annet NRK-serien «Jens i Villmarka», mens Dag Kjelsaas har jobbet som redaktør i Villmarksliv i en årrekke. Han bidro blant annet til å gjøre Lars Monsen kjent gjennom serien «Norge på langs», der Lars Monsen og Trond Strømdahl hver måned leverte reportasjer til bladet Villmarksliv på sin ferd langs den norske innlandsgrensen – fra Grense Jakobselv til Halden.

Jens Kvernmo på Grønland

Jens Kvernmo har flere lange opphold bak seg, både i Alaska, der han blant annet deltok på ulvejakt, og på Grønland, der han deltok på tradisjonell hvaljakt.

Slik lytter du til episodene med Jens og Dag

Bruk søkefunksjonen på vår nettside eller søk etter Podkasten Villmarksliv der du vanligvis lytter til lyd. De fleste bruker Spotify eller appen Podkaster om du har en iPhone. Husk å abonner – da får du automatisk varsel om nye episoder. Gi oss også gjerne en tommel opp eller «karakter» der du lytter. Det bidrar til at flere oppdager Podkasten Villmarksliv

Her får du link til noen av podcast-episoden med Jens Kvernmo og Dag Kjelsaas

Slik lytter du til podkast

De fleste som lytter til podcast bruker Spotify eller Podkaster for iPhone. Det finnes i tillegg mange apper du kan laste ned – så her er valgmulighetene mange. Ønsker du å lære mer om hvordan du lytter til podcast, så kan du lese denne artikkelen.

Jens Kvernmo
JENS KVERNMO: Villmarkingen Jens Kvernmo dukker jevnlig opp i Podkasten Villmarksliv. (Foto: Hallvard Lunde)
(Visited 165 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *