Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Randi Skaug - Norske eventyrere
Loading
/

– Det tar den tida det tar

Eventyreren Randi Skaug har vært høyt og lavt, både i naturen og i næringslivet. Nå forsøker hun å la gjestene på Naustholmen ta del i noen av hennes store naturopplevelser.

Det var to svaner og litt vind som skulle endre Randi Skaugs innstilling til hvordan livet kunne leves. Etter å ha vært høyt og lavt, både i naturen og næringslivet, var det en padletur langs norskekysten som brakte frem livsfilosofien: Det tar den tida det tar.

Det nytter nemlig ikke alltid å stresse og mase. Noen ganger tar ting den tida det tar. I serien «Norske eventyrere» i Podkasten Villmarksliv, snakker Randi om hva denne filosofien innebærer og hvorfor hun ofte lykkes med å gjennomføre tøffe turer og ekspedisjoner, hvordan det var å være første norske kvinne på Mount Everest, du får høre mer om «Kongefølelsen» og du får vite mer om hva hun forsøker å gi av opplevelser til gjestene som besøker henne på Naustholmen i Steigen.

Les gjerne mer om serien «Norske eventyrere» her.

Podkasten Villmarksliv produseres av bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om fiske. Klikk for å få et godt tilbud.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *