Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Norges beste ørretsluk 2024
Loading
/

Dette er Norges beste ørretsluk

Villmarksliv har igjen kåret Norges beste ørretsluk.

Norges beste ørretsluk er igjen kåret i regi av Villmarksliv og vårt testpanel, som består av drøyt 20 ivrige testfiskere. Tema i årets test er «nyheter». I denne sammenheng betyr «nyheter» både faktiske nyheter og sluker vi tidligere ikke har testet.

Hør «Norges beste ørretsluk 2024» her:

Norges største test av sluker

Totalt er det 16 ulike sluker som har blitt testet i årets test. Selve testfiskingen ble gjennomført i 2023 sesongen. Selve testen gjøre av et panel bestående av over 30 ivrige sportsfiskere. Totalt fikk vi tilbake godkjent resultat fra 22 testfiskere. Testfiskerne noterer antall napp, antall ørret over/under 500 gram og antall andre arter.

Tett i toppen

Det ligger flere tusen kast bak hver sluk, men til tross for dette var det i år svært tett i toppen. I denne episoden får du høre Dag Kjelsaas vurdering av slukene som har deltatt i testen – og du får også med noen gode tips på veien.

Er du abonnent på Villmarksliv kan du lese testen på Flipp gratis – alle andre kan kjøpe tilgang til testen på Flipp.no.

HØR OGSÅ: Norges beste spinner – stor test av spinnere

Lev livet villere!

Følg oss gjerne på Facebook!

Støtt gjerne Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 84 times, 15 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *