Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Norges beste spinner
Loading
/

Stor test av spinnere – dette er Norges beste spinner

Villmarkslivs testpanel har testet 15 spinnere. Hva er Norges beste spinner?

Du kan lytte til Podkasten Villmarksliv på:

Hva er Norges beste spinner? Villmarkslivs testpanel har testet 15 aktuelle modeller, og bladet Villmarksliv har kåret den aller beste av disse. Hvert år tester Villmarksliv sluker som ørreten kan la seg friste av. Et testpanel, bestående av 20-30 ivrige sportsfiskere, gjennomfører minst fem fiskeøkte der de gjør et likt antall kast med hver sluk/spinner/wobbler. I år har de altså testet spinnere, mens testen i fjor var tradisjonelle skjesluker for ørret.

Spinnere som virker

Selv om det er stor forskjell på den første og siste spinneren i testen, så har sistemann i testen landet 20 ørreter. Den beste har lurt hele 58 ørreter på kroken. I denne episoden diskuterer Dag Kjelsaas, en ivrig sportsfisker og mangeårig redaktør og bidragsyter til Villmarksliv, og Peter Nagy, redaksjonssjef i Alt om Fiske, resultatene i testen.

Disse spinneren er testet

Disse 15 spinnere er testet: Myrans Mira, Berkley Puls Spintail, Abu Garcia Droppen Bugga, Norsjø Spinner Bronse, Sølvkroken Spesial Spinner CRGRD, Norsjø Spinner Sølv, Blue Fox Vibrax UV BFU3, Blue Fox Vibrax Hot Pepper BFS3, Myrans Panter Kobber, Abu Garcia Fast Attack LF Purple, Blue Fox Vibarx Nordlys BFNL3, Abu Garcia Reflex Artic, Abu Garcia Droppen LF Ayu, Sølvkroken Spesial Spinner CR og Berklay Pulse Spintail.

Hele testen kan du lese i Villmarksliv nr. 6/2023 eller digitalt på Flipp.no. (Flipp Solo om du alt er abonnent).

HØR OGSÅ: Lars Elling snakker om boka «Fyrstene av Finntjern» og om den gangen han smuglet ørret ut av Sibir

Lev livet villere!

Støtt Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Vil du ha et gratis nyhetsbrev fra bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske? Meld deg på her!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 1 563 times, 7 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *