Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Villmarksrådet #9
Loading
/

Ekspertsvar fra «Villmarksrådet»

Hvordan oppbevarer du best fiskefangsten på tur og reperasjon av telt. Dette og mye mer tas opp når Knut Brevik og Dag Kjelsaas viderebringer ekspertenes svar på det du lurer på.

Har du spørsmål til «Villmarksrådet»?

Hver måned kan du lese ekspertenes svar på leserspørsmål i bladet Villmarksliv. Har du noe du lurer på innen jakt, fiske og friluftsliv? Da sender du spørsmålet ditt til villmarksliv@egmont.com, og så får du svar enten i bladet Villmarksliv eller her i Podkasten Villmarksliv. Du finner en oversikt over alle episodene i «Villmarksrådet» her.

Dette er «Villmarksrådet»

I spalten «Villmarksliv svarer», har bladet Villmarksliv svart på en mengde leserspørsmål om norsk natur og dyreliv. I episodene fra «Villmarksrådet», går vi gjennom noen av spørsmålene vi har fått – og hva våre eksperter har svart. Våre eksperter er blant andre:
  • John Arne Tungen: Fast produkt- og utstyrstester for Villmarksliv
  • Arne T. Hamarsland: Fast produkt- og utstyrstester for Villmarksliv og Jakt
  • Dag Kjelsaas: Tidligere redaktør og har jobbet en mannsalder (eller tre) i Villmarksliv. Utrolig kunnskapsrik om fiske, sportsfiske, dyreliv og natur
  • Andreas Næristorp: Fast bidragsyter til bladet Alt om Fiske. Kunnskapsrik om metoder, utstyr og arter. Bidrar også til å godkjenne norske fiskerekorder
  • Tom Schandy: Erfaren naturfotograf, foredragsholder og formidler
HØR OGSÅ: Han slo opp teltet midt i et isbjørntråkk – Svalbarddrama med Kjell-Reidar Hovelsrud Lev livet villere! Bli gjerne med i vår nye Facebook-gruppe for Podkasten Villmarksliv. Støtte Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske. Vil du ha et gratis nyhetsbrev fra bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske? Meld deg på her!

Du kan lytte til Podkasten Villmarksliv på:


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *