Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Langtur Bergen-Oslo med Lars Lindland | Bergensstien, Siddisstien, Norge på langs, vandring
Loading
/

Bergensstien, Siddisstien og en variant av «Norge på langs» – på langtur med Lars Lindland

Lars Lindland og turkompis Ronny er bitt av langturbasillen. Bli med på en tur på Bergensstien, der vi også er innom sommerens langtur langs Siddisstien – og en variant av «Norge på langs»: Oslo til Alta.

Vandring, langtur eller bare Norge på kryss og tvers. Lars Lindland og turkompis Ronny har brukt flere ferier til lange vandringer. I denne episoden får bli med på en langvandring langs Bergensstien. Langturen går fra Vaksdal utenfor Bergen over, gjennom og via flotte fjellområder som Stølsheimen, Hardangervidda, Trillemarka og de mer Oslo-nære markene som Drammensmarka, Finnemarka og Oslomarka.

Hør episoden om langturen langs Bergensstien her:

Utstyr og erfaringer fra langtur

På turen langs Bergensstien bar Lars og Ronny med seg packraft, som ble brukt på noen etapper. Lars deler også andre tips – og om en passe god erfaring av å teste nye fjellsko på en slik langtur.

Norge på langs

Turen «Norge på langs» er blitt populær og det er ikke bare Lars Monsen og Trond Strømdahl som har gått en variant av denne lange turen. Det er nå over 500 som har gått en variant av langvandringen «Norge på langs». Lars og Ronny gjorde sin vri for noen år siden, nemlig Oslo til Alta.

– Det var det vi hadde tid til, sier Lars – som siden har vært bitt av langturbasillen. I sommer gikk turen blant annet til Rogaland via Siddisstien. Lars Lindland er også en svært dyktig fotograf. Selv kaller han seg turfotograf. Du kan høre mer om hvordan Lars tenker rundt foto i denne episoden av Podkasten Villmarksliv. Vi anbefaler også at du sjekker ut – og følger – Lars på Instagram og kontoen Oslomarkalove.

HØR OGSÅ: Lars Monsen om Norge på langs-turen

Lev livet villere!

Bli gjerne med i vår nye Facebook-gruppe for Podkasten Villmarksliv.

Støtt Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *