Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Turen går til Nordmarka - med Martin Kvist, FantastiskeMarka
Loading
/

Oslomarkas beste turer – med Martin Kvist

Nordmarka er nærturområdet til kanskje over én million mennesker. Martin Kvist har skrevet boka «Oslomarkas beste turer» – med over 200 turforslag til alle markaområdene rundt Oslo. I denne episoden får du flust av turtips til den største, nemlig Nordmarka.’

Du kan lytte til Podkasten Villmarksliv på:

Martin Kvist er ikke bare forfatteren av boka «Oslomarkas beste turer», men han står også bak nettsiden FantastiskeMarka.no. Han er svært godt kjent i alle Oslos marker, men deler i denne episoden først og fremst turtips som gjelder Nordmarka.

Bok for alle som vil ut i marka

Boka «Oslomarkas beste turer» er en lavterskelbok for alle som vil ut i marka. Den kan leses av nybegynnere, småbarnsfamilier og av mer erfarne turgåere som vil ha tips om nye turmål i området rundt Oslo.

Fine turer i Oslo-området

I denne episoden får du tips til gode startsteder, flotte utsiktspunkt og topper, severdigheter, markastuer, vann til å padle kajakk/kano/packraft og ikke tips til gode fiskevann. Du får også tips til steder å telte eller flotte steder du kan henge opp hengekøya for en natt eller to.

Her anbefaler vi at du sitter klar med notatblokk og kart, så får du garantert nye turmål du ønsker å utforske i Nordmarka. Og et siste tips: Er du turist i Oslo: Sett av en dag eller tre til å være villmarksturist i hovedstaden.

HØR OGSÅ: Lars Elling snakker om boka «Fyrstene av Finntjern» og om den gangen han smuglet ørret

Lev livet villere!

Bli gjerne med i vår nye Facebook-gruppe for Podkasten Villmarksliv.

Støtt Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Vil du ha et gratis nyhetsbrev fra bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske? Meld deg på her!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *