Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Lars Elling - en ørretsmugler ser seg tilbake
Loading
/

Fyrstene av Finntjern: Magisk om villmarka

«Disse gutta på tur går Lars Monsen en høy gang!».

Lars Elling er kunstmaleren og illustratøren som under pandemien skrev en bok for ikke å «gå på veggen». Og resultatet ble den strålende boka «Fyrstene av Finntjern». Sitatet i ingressene tilhører Sindre Hovdenakk i VG – og kritikerne har nærmest stått i kø for å rose boka «Fyrstene av Finntjern» opp i skyene.

Nærhet til naturen

Boka handler om to brødre, en splittet familie og om nærheten til naturen. Blant tilbakemeldingene fra kritikerne som kan leses er «Overveldende» (Bok365.no), «For en debutroman» (VG) og «»Helstøpt og imponerende debutroman om to brødres opplevelser i Nordmarka» (Aftenposten).

Ørretsmugleren

I denne episoden av Podkasten Villmarksliv, får du høre Lars Elling fortelle om hvordan boka ble til, han forteller om egne opplevelser, sitt forhold til faren og ikke minst får du høre om hvordan han smuglet en svær ørret ut av Russland.

HØR OGSÅ: Norges beste villmarksturer – med Randulf Valle og Marius Nergård Pettersen

Lev livet villere!

Støtt Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Vil du ha et gratis nyhetsbrev fra bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske? Meld deg på her!

Du kan lytte til Podkasten Villmarksliv på:


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 497 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *