Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Historien om båten - med Torolf E. Kroglund
Loading
/

Historien om båten

Forfatter Torolf E. Kroglund er tidligere journalist, festivalsjef i Ibsen- og Hamsun dagene i Grimstad og kultursjef i Risør. Han har skrevet flere dokumentar og sakprosabøker, blant annet fra skateboard- og jeger-miljøet. «Historien om båten» handler om båtens tilblivelse, fra de aller eldste farkoster – de uthulede stokkebåtene til den utdøende, eller sterkt truede, båtbyggerkunsten langs kysten i dag, det er en historie om en akutt sykdom som rammet forfatteren like etter at han hadde begynt å bygge sin egen båt og like før pandemien rammet Norge og verden. Det er dypest sett en fortelling om det å reise, eller kommunisere. Og det som binder alt sammen, er historien om båten Kroglund med kyndig veiledning og hjelp, bygger selv. En klinkbygget pram. Trebåtenes ujålete folkevogn, bred, trygg og billig.

Bli gjerne med i vår nye Facebook-gruppe for Podkasten Villmarksliv.

Du kan støtte Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Gi oss gjerne en tommel opp og en vurdering der du lytter til Podkasten Villmarksliv.

Hold deg oppdater – abonner på vårt gratis nyhetsbrev!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *