Podkasten Villmarksliv
Podkasten Villmarksliv
Turen går til Østmarka - med Even Saugstad
Loading
/

Bli kjent med Østmarka, Oslos nære villmark

Godt over en million mennesker bor i umiddelbar nærhet til Østmarka, som ligger inntil Norges testtest befolkede område i og rundt Oslo. Østmarka er en ordentlig «villmark». Her kan du møte på både gaupe og ulv, selv om det skjer svært sjelden at noen for øye på noen av disse rovdyrene. En elg, et rovdyr og kanskje noen storfugler er det større mulighet for å få sett. I denne episoden forteller forfatter, markakjenner og tidligere driver av markastua Sandbakken. Even forteller om smarte startpunkter, høydepunkter og ulike ruter. I episoden får du også tips til topper og aktiviteter, som ski, skøyter og kano. Besøk også Østmarka-bloggen Østafor.no, der du kan lese mange interessante historier om livet i Østmarka – både før og nå.

Du kan støtte Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Gi oss gjerne en tommel opp og en vurdering der du lytter til Podkasten Villmarksliv.

Hold deg oppdater – abonner på vårt gratis nyhetsbrev!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *