Logoen til Podkasten Villmarksliv. Ørret og gevir.
Podkasten Villmarksliv
Hemmelighetene til Norges beste naturfotograf - Bernt Østhus
Loading
/

Bernt Østhus – Norges beste naturfotograf 2021

Villmarksliv kårer hvert år Norges beste naturfotograf i konkurransen NM i Naturfoto. I 2021 vant Bernt Østhus for femte gang. I fjor tok han både «Norges beste naturbilde» og ble norgesmester i naturfotografering. I denne episoden forteller Østhus litt om hvordan han jobber, hva som inspirerer og han gir gode tips til alle som har lyst til å begynne med naturfotografering. Sjekk http://www.nminaturfoto.no for mer informasjon om konkurransen.

Programledere i denne episoden er naturfotografene Heidi Mellingen og Henrik Strømstad. Begge sitter i juryen i NM i Naturfoto. Ønsker du å se noen av bildene disse har tatt, så finner du fotobloggen til Heid Mellingen her og nettsiden til Henrik Strømstad her. Henrik Strømstad er også grunnlegger av nettsiden Hytteveggbilder.no.

Du kan støtte Podkasten Villmarksliv ved å abonner på Villmarksliv, Jakt eller Alt om fiske.

Gi oss gjerne en tommel opp og en vurdering der du lytter til Podkasten Villmarksliv.

Hold deg oppdater – abonner på vårt gratis nyhetsbrev!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

(Visited 217 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *